maanantai 4. huhtikuuta 2016

MANSEN BLOGIKIRPPIS

Mä oon sellanen ihminen, että pystyisin nukkua vaikka 20h putkeen, jos siihen olisi vain aikaa. Vaikka oltiin menty lauantaina suht aikasin nukkumaan, oli 8:20 herätys aika tönkkö. Kaiken lisäksi, vaikka painoin torkkua (5min), mun hertätyskello ei enää ikinä soinut. Niin klassista! Heräsin sit ihmetellen joskus 9:30 aikaan, että miksei mun torkku muka soi. Siinä olikin sitten itkulla pidättämistä, kun tajusin ''nukkuneeni pommiin'' ja Mansen blogikirppis avaa ovensa puolentoista tunnin kuluttua. No ei siinä auttanut kuin kipin kapin juosta suihkun kautta jääkaapille ja sit bussiin. Kerkesin itse asiassa yllättävän nopeasti paikalle, sillä olin jo 10:30 Väinö Linnan aukiolla. Enkä ollut ainut joka oli ajoissa! 


Puoli tuntia ennen ovien aukaisua porukkaa oli jonottamassa jo noin paljon. Ja sinä puolen tunnin aikana, mitä me kerettiin jonotella, tuli saman verran porukkaa vielä meidän peräänkin! Suosittu tapahtuma selvästi. Tapahtumapaikkana oli Vooninki-sali, joka oli ihan sopivan kokonen. Monet ovat kehuneet, että paikka oli huomattavasti tilavampi edelliseen verrattuna. Itse en osaa sanoa juuta enkä jaata asiaan, sillä tää oli vasta eka kerta tällä tapahtumalla, ja ehdottomasti menen toistekin! 

En viitsinyt ottaa kirppiksen sisältä kuvia, sillä porukkaa oli kuin pipoa, eikä A) järkeviä kuvia olisi pystynyt ottamaan ja B) liian monta vierasta kasvoa olisi ollut kuvassa. Väen paljous oli ehkä osa syy siihen, ettei mukaan tarttunut mitään. Toisaalta, mulla oli kaksi asiaa mitä etsin; kynttiläkuppeja ja maljakkoa, enkä täten oikeastaan edes tutkiskellut paljoa muuta. Ja se harmittaa. Mulla käy monesti sillä lailla, että jos etsin jotain tiettyä, en muista antaa huomiota muulle tarjonnalle. Vaikka myyntivalikoima melko sisustuspainotteinen olikin, ei sieltä silti löytynyt omaan kotiin mitään sopivaa. Mutta onneksi tavarat meni kaupan muille ostajille, joten tuskin jäi ketään myyjää harmittamaan päivän päätteeksi! 


Tapahtumassa oli jaossa myös 150:lle ensimmäiselle mahtava goodie bag, joka oli aivan mahtava. Yllätyin, että meille asti riitti bageja, sillä kun astuttiin sisään, taisi olla vain parikymmentä bagia enää jäljellä. Bagin sisällön katsottuani ei harmittanut enää niin paljoa ostoksien puute, sillä bagi sisälsi just ne kaks asiaa, mitä olisin lähtenyt seuraavaksi Sokokselta ostamaan, nimittäin käsirasvan ja kuivashampoon. Ei vitsi mikä tuuri!





Näiden lisäksi bagissa oli myös hiuskiinne, kaurahiutaleita, Finlaysonin esiliina ja iso kasa tarjouskuponkeja mitä mahtavampiin paikkoihin. Olenkin haaveillut monta kertaa, että käytäisiin ton miehen kanssa testaamassa toi uus Dining 26 by Arto Rastas, ja nyt sille on hyvän välimerenruoan lisäksi toinenkin syy, nimittäin toi upea tarjous; kaksi Dining-menua yhden hinnalla. Ja onhan toi itse kangaskassikin aivan upea! ♥

Kiitos Mansen Blogikirppis 2016 ! 

- Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti