torstai 31. maaliskuuta 2016

KIRPPISLÖYTÖJÄ

Mitä kaikkea voikaan saada 15€:lla? Henkkamaukalta ainakin jonkun perus paidan. Mut entä jos sen rahan käyttää kirppistelyyn? Sillä saa nää kaikki kivat jutut!

Bikbokin peplum 3€

H&M:n neule 2€

Cubus neuletakki 5€ (käyttämätön!)

Söpö pikkulaukku 1€

H&M:n laukku 4€
Mun uuden vuoden lupaus oli, että käytän vaatteisiin/asusteisiin ym vaan niitä rahoja, joita saan vanhoja renttujani myymällä. Ei se kirppismyynti nyt hurjaa bisnestä ole, mutta rahaa se on sekin. Olis melko loogista ajatella, että mun shoppailukukkaro ei oo kovin paksu, ja niillä rahoilla ei ainakaan kovin paljon uutta kamaa saa. En kirppistele (pelkästään) siksi, että olisin köyhä, vaan siksi, että voin ostaa (enemmän tai vähemmän) tarvitsemani vähän käytettynä ja ainakin puolet halvemmalla. Miksi en tekisi niin? 

En kuitenkaan osta kaikkea mitä vastaan tulee, vaan mulle tärkeitä kriteereitä on ensinnäkin vaatteen hygieenisyys/siisteys ja toiseksi hinta. En todellakaan osta käytettyä, tahraista ja mahdollisesti jopa rikkinäistä neuletta 10€:lla vain sen takia, että rinnassa on Hollisterin merkki. Itse asiassa, löysin kerran 5€:lla täysin siistin ja ehjän ja kaiken kukkuraksi vielä Hollisterin neuleen. Se oli melkoinen löytö.

Kuinka paljon sä oot valmis maksamaan käytetyistä vaatteista?

- Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti