perjantai 6. toukokuuta 2016

KUN AINEENVAIHDUNTA ON JUMISSA

Mä tiedän. Olen sanonut moneen kertaan, etten enää suosi mitään kuuriluontoisia dieettejä. Mutta saanko lipsua väittämästäni sen verran, että kokeilisinkin dieettaamisen sijaan kehon puhdistuskuuria? 

Olen huomannut, että aineenvaihduntani on aika tukossa. En tunne enää nälkää ja olo on muutenkin turvonnut. Syy tottakai on mun huono ruokarytmini eikä se ruoan laatukaan täydellinen ole. Tottakai aineenvaihduntaan saisi boostia ihan "kotikonstein" syömällä klassisesti sen viisi kertaa päivässä pieniä, puhtaita aterioita. Mutta puhdistaako se kaiken töryn mun kehosta? Ehkä jonkun verran, mutta tuskin kaikkea.

Pinterest

Sitä ei aina paljon ajattele, kuinka paljon törkyä sitä omaan kehoonsa huomaamatta tumppaa. En avaa asiaa sen enempää, koska se ansaitsisi varmasti oman postauksensa sekä laajan tietotaidon kirjoittajalta, On kuitenkin tutkittu, että erilaiset kemikaalit irtoavat esimerkiksi muoviastioista ruoan mukana elimistöön (esim.). Ja kyllä sitä ruoassa itsessäänkin voi olla monenlaista kemikaalia ja lisäainetta, siitä ei ole epäilystäkään.

Innostuin siis kehon puhdistamisesta oikein perinpohjaisesti, ja haluaisin tutkia asiaa lisää. Kenties jopa kesällä voisin kokeilla puhdistuskuuria. Kaikkien tuntemalta FitFarmilta löytyykin kaksi sopivan kuuloista vaihtoehtoa; PH-dieetti ja Detox-kuuriHalu olisi kova "käynnistää keho uudelleen", mutta saa nähdä milloin on tarpeeksi aikaa, rahaa ja uskallusta. 


Pinterest

Onko teillä kokemusta puhdistuskuureista? Suosittelisitko?

- Jenna

ps. 2/3:sta pääsykokeesta on ohi, mutta suurin luku-urakka on yhä kesken. Enää pari viikkoa, niin kaikki on ohi, ja kerkeän enemmän panostamaan niin blogiin, kuin omaan elämäänkin! JES!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti